drogobКолектив Дрогобицької вечірньої школи просить громадських активістів, учасників АТО та небайдужих дрогобичан прийти 11-го травня на сесію Дрогобицької міської ради та не допустити ліквідації Вечірньої школи у Дрогобичі, пише Дрогобич. Online.

У проекті рішень на розгляд депутатам буде запропоновано ліквідувати Вечірню школу шляхом приєднання її до ЗОШ №2.  Подібну реорганізацію хотіли провернути пару років тому у Бориславі, віднявши у громади Борислава приміщення дитсадка приєднавши його до школи в районі Губичі.Тоді громадськість не дозволила цього зробити.

Тепер, за аналогічною схемою, хочуть відняти у громади Дрогобича приміщення Вечірньої школи.  Необхідно зазначити, що  Вечірня школа  Дрогобича  розташована  у центральній частині міста, а її гарна та добротна  будівля  неодноразово «мозолила» очі любителям комунального майна.

Крім того, рішення про приєднання Вечірньої школи саме до ЗОШ №2 є доволі дивним.  ЗОШ №2,  на відміну від інших шкіл, не має жодних проблем з наповненістю класів, а її керівництво завжди підтримує дії влади.

Все це викликає підозри,  що справжня ціль реорганізації – скоротити кількість вчителів та продати привабливе приміщення.

Якщо ви хочете підтримати колектив та вважаєте, що економію не можна починати з дітей, приходьте 11-го травня на 10 год у сесійну залу Дрогобицької міської ради, йдеться у повідомленні.

34054