Проектні пропозиції від компанії Еджіс передані інституту Гірхімпром. Після отримання усіх дозволів будуть проводитись першочергові протиаварійні роботи на полігоні в селі Великі Грибовичі. Як зазначив міський голова Львова, рекультивація буде проведена відповідно до усіх європейських вимог.

«На сьогодні компанія Еджіс проектні пропозиції, які вони опрацювали, передали інституту Гірхімпром, інститут повинен до кінця місяця зробити свою роботу і подати на експертизу. Експертиза пройде швидко і тоді включаємось в активну фазу по першій частині протиаварійних, стабілізаційних робіт. Це важлива річ, хочемо робити все правильно.

Компанія Еджіс, маючи досвід проектування рекультивації полігону в Марселі, активно включилась в процес. Ми будемо мати у Львові рекультивацію по усіх європейських вимогах. Не все від нас залежить, бо експертиза – це державні інституції, дозвіл на початок робіт, а це 5 категорія, – це також держава. Але усі мали б нам допомагати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.