на водіЗа статистичними даними, кожна друга дитина тоне на відстані до 20 метрів від своїх батьків чи інших дорослих. Коли людина тоне, це рідко супроводжується звуками. Розмахування руками, бризки води і крики, до яких нас готує телебачення, зустрічаються в реальному житті вкрай рідко. Проект "Безпечний відпочинок на воді" допоможе учасникам навчитися бачити, що людина тоне, засвоїти базові правила порятунку, а також отримати практичні навики надання домедичної допомоги потопаючому. Про це інформують на сайті Турклубу «Манівці».

У програмі: 

  • Семінар для вчителів загальноосвітніх шкіл Львівської області. 17 травня 2017 р., з 11.00 до 16:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Вахнянина, 29, ауд.212. До участі у навчальному семінарі допускаються усі бажаючі вчителі ЗСШ та ВЗО Львівської області.
  • 2-денна практична частина для 40 школярів Львівщини. Запрошуємо учнів 7-11 класів: 15-16 червня 2016 року, річка Дністер, с.Розвадів - с. Березина Миколаївського району Львівської області. До участі у змаганнях для школярів допускаються учні 7-11 класів ЗСШ Львівської області: рекомендовано, по 2-5 осіб із кожного району.

Участь у навчальному семінарі для вчителів є безкоштовною. Організатори не відшкодовують витрати на доїзд.

Участь в змаганнях для школярів є безкоштовною. Організатори забезпечують повноцінне харчування учасників (польова кухня) та проживання у таборовому містечку (3-місні намети, спальні мішки, килимки). 

Захід реалізовується за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації за підсумками конкурсу проектів громадських організацій у рамках обласної програми "Молодь Львівщини"
Попередні заявки та подробиці за тел. 097-690-63-72 та 063-87-99-577 Анастасія Таранова