3Відремонувати дорогу та покласти асфальтне покриття до Голосківського кладовище(зі сторони вул.Щурата - Миколайчука. А також встановити додаткові смітники на кожному полі Голосківського кладовища.  З такою петицією виступила на сайті Львівської міської ради львів’янка Вікторія Олійник.

«Голосківське кладовище - найбільший некрополь сучасного Львова. За своєю площею це кладовище вже значно ''розрослося''. Щодня на цьому кладовищі проходять десятки поховань, а на провідну неділю на кладовище сходяться тисячі сімей, аби помолитися за померлих. Проте дорога як така-відсутня, існує лише її назва. Якщо добиратися зі сторони вул.Щурата-Миколайчука, то на дорозі дуже глибокі вибоїни. Величезні ями, які просто покривають усю частину дороги.

Це свого роду неповага до родичів померлих, які навіть не можуть нормально прийти та пом'янути своїх родичів, для цього потрібно, так би мовити, стрибати з ями в яму.
Також, хочу звернути Вашу увагу на те, що на даному кладовищі дуже мало смітників, і більшість людей просто викидають штучні квіти, підсвічники, вінки просто біля дороги. Це безумовно забруднює екологію», - така петиція з’явилася на сайті львівської міської ради у травні.

Відтак, львів’янка пропонує своє вирішення проблеми і просить небайдужих підтримати її петицію підписами.