711«На засіданні виконавчого комітету Радехівської міської ради прийнято рішення, відповідно до якого КП "Радехівське ВКГ" зобов'язане у місячний строк встановити стаціонарні камери відеоспостереження за роботою полігону ТПВ у Радехові з режимом цілодобової роботи онлайн та запису - сподіваюсь це стане додатковою гарантією від зловживань!» - про це на своїй сторінці на Фейсбук написала Тетяна Садовська, член виконавчого комітету Радехівської міської ради.

Нагадаємо, 22 березня на сесії Радехівської міської ради всі депутати одноголосно виступили проти прийняття 300 тонн львівського сміття. «Наше Радехівське сміттєзвалище – невелике і не розраховане на таку велику кількість відходів. Окрім того, воно розташоване неподалік від міста і влітку, коли воно горить, то весь дим іде на Радехів. Це шкодить навколишньому середовищу, здоров’ю людей», - пояснив "укропівець", депутат Радехівської міської ради Павло Кудринський.

До слова, про встановлення відеокамер спостереження говорили також у Червонограді. Місто погодилося приймати 10 тонн ТПВ зі Львова щодобово. Але також депутати проголосували за встановлення відеокамер спостереження для попередження зловживань.