154022«Гвинтики в затриманні корупціонерів закручено, робота триває. Одразу ж по затриманню на здирництві керівника медустанови МВС суд обрав йому запобіжний захід. Швидко і без затримок. 800 тис грн застави – таким є рішення Шевченківського райсуду м. Львова, які лихо-начальник може сплатити впродовж 5 днів», - про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий прокурор Олег Сенюк.

«Нагадаю, що напередодні військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з УЗЕ у Львівській області ДЗЕ Нацполіції України затримала начальника держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області» на одержанні чергового хабара в розмірі 6 тис грн. За них він обіцяв посприяти з позитивним вирішенням питання щодо передачі одного з приміщень установи в оренду.

Посадовець, за плечима якого 20 років стажу, підозрюється в систематичному вимаганні та одержанні неправомірних вигод (понад 20 епізодів) упродовж тривалого часу – лютого-травня 2017 року. Грошові кошти на загальну суму 150 тис грн від громадян України призначалися за вирішення питань, пов'язаних із господарською діяльністю, а також передачею в порушення існуючого порядку в оренду приміщень вивіреної йому установи.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна», - додав Олег Сенюк.

Також Форпост писав "20 корупційних епізодів... З'явились подробиці затримання високопосадовця МВС на Львівщині"