lwow shevchenko«Сьогодні громадськості Львівщини, та зокрема всім нормальним людям кинуто виклик. Миколаївський суд виніс вирок — 125 тисяч гривень мажору, скандальному львівському забудовнику, який зґвалтував молоду дівчину. Ніколи не бравірував, але с…, для чого я махався на Майдані??! Для чого став добровольцем? По-класиці.... Беремо канапки, чай, друга. 21:00, пам’ятник Т.Г.Шевченку. Не ображусь, якщо нас буде лишень двоє. Куме, збирайся», - із таким закликом на сторінці у Фейсбук виступив журналіст та волонтер Руслан Оруджев.

«Побачимо, хто прийде. Бо у мене іноді складається таке враження, що громадськість Львова померла від смороду львівського сміття», - додав Руслан Оруджев у коментарі Форпосту.

Нагадаємо, сьогодні, 17 травня, у Миколаївському районному судді Львівської області обрали запобіжний захід для львівського бізнесмена Володимира Ш., якого підозрюють у зґвалтуванні 24-річної мешканки одного з сіл району. Суд виніс рішення про тримання бізнесмена під вартою з можливістю внесення застави 125 тисяч гривень.