uvaga shahrayi predstavlyayut sya pracivnikami dfs preview mediumЗгідно з чинним законодавством, власники електролічильників зобов’язані надати доступ до них представникам ПрАТ «Львівобленерго» і цим користуються шахраї. Так у "Львівобленерго" повідомляють, що останнім часом зловмисників побільшало.

Допоки деталі з’ясовуються - ПрАТ «Львівобленерго» нагадує:

• Працівник ПрАТ «Львівобленерго» має мати пластикове посвідчення встановленого взірця з фотографією та голограмою. Посвідчення ПрАТ «Львівобленерго» можна відрізнити за таким ознаками: на ньому зображений логотип ПрАТ «Львівобленерго», а саме — три великі літери «Л» , «О», «Е».

• Щоб пересвідчитися, що до вас завітав дійсно працівник ПрАТ «Львіволенерго», Ви можете зателефонувати, у Кол-центр ПрАТ «Львівобленерго» — 0-800-50-15-68 (цілодобово, дзвінки безкоштовні).

•  Представник   ПрАТ «Львівобленерго»   під   час   знімання показників приладів  обліку,  заміни  приладів  обліку та інших дій, має право лише виписати платіжний  документ і ні в якому разі не вимагати готівкові кошти.

Якщо у Вас все-таки виникають сумніви, чи дійсно це був працівник компанії, або Ви зіштовхнулись з іншими неправомірними діями — можна скористатись ”Телефоном довіри” ПрАТ „Львівобленерго” за номером (032) 239-23-28, який працює цілодобово і  безкоштовно. Важливо, що «Телефоном довіри» можна скористатись анонімно, повідомляє прес-служба ПрАТ «Львівобленерго».