2Попри санкції РНБО, проти кума Путіна та його бізнес-партнерів, бізнес-об’єкти спонсорів тероризму, зокрема у Львівській області, досі працюють. Тому націоналісти заблокували заправку, облили будівлю та бензоколонки АЗС фарбою, залишили на вітринах інформаційні стікери та написи.

Нацкорпус Львівщини вже більше місяця в рамках кампанії проти колаборантів продовжує проводити акції, спрямовані на закриття усіх підприємств, що належать проросійським нардепам або мають стосунок до країни-агресора. Такі ж акції біля російських заправок сьогодні проводяться по всій Україні. Адже купівля палива на заправках Glusco - це майже прямий прибуток Росії, з якого фінансується війна на сході України. Активісти рішуче налаштовані покінчити з антиукраїнським бізнесом, що фінансує тероризм. Економічна база п'ятої колони має бути знищена!

Детальніше про кампанію за посиланням.

Нагадаємо, два тижні тому СБУ провела обшуки в мережі заправок Glusco. Після цього було розпочате кримінальне провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу, а саме за легалізацію чи відмивання майна, одержаного злочинним шляхом, зловживання владою, незаконне виготовлення підакцизних товарів і ухилення від сплати податків.412111