45456456Контролери ЛКП «Львівелектротранс» оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови з контролерами намагалась скористатися зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу. Зрештою Ольга Посипанко сплатила 140 грн за безквитковий проїзд.

Інцидент трапився у тролейбусі №29, що курсує від аеропорту до Львівського національного університету. 41-річна депутатка Львівської міської ради від «Європейської солідарності» їхала без квитка. У момент, коли в тролейбус зайшли контролери, Посипанко спробувала придбати квиток. Однак контролери зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і оштрафували її на 140 грн, пише Zaxid.net.

У ЛКП «Львівелектротранс» підтвердили інформацію про такий випадок. Бригадир контролерів відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Фок, інцидент трапився близько 15:30 у вівторок, 6 квітня.

«Контролери виявили пасажирку, яка намагалася придбати проїзний квиток під час перевірки, пояснюючи це тим, що розмовляла по телефону і не мала змоги придбати квиток раніше. Під час контролю поводила себе дещо зверхньо, посилаючись на різні знайомства з посадовими особами у міській раді. Своє посвідчення [депутата] показувала нечітко, потім по фото встановили, що це дійсно депутат міської ради», – розповів Андрій Фок.