img 20170530 090722 2Перші командирські погони у Львівському полку Національної гвардії України отримали 35 військовослужбовців. Всі вони успішно закінчили трьохмісячні курси молодших командирів у Навчальному центрі Національної гвардії України, що знаходиться у місті Золочів Львівської області. Погони молодших сержантів, на загальному шикуванні особового складу, вручив командир військової частини 4114 полковник Степан Логуш.

«Призначенню на посади передував якісний відбір, - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира військової частини майор Валерій Бортник, - в ході якого в кожного з кандидатів перевірялися знання Статуту ЗСУ, командирські та особисті морально-ділові якості, фізична підготовка. Також враховувалась успішність під час навчань».

Попереду у молодших командирів напружений період. Їхнє головне завдання передати той багаж знань, які вони отримали в Навчальному центрі.  

«Це дуже важлива мить в моєму житті, яка на довго закарбується в моїй пам’яті. Я одягнув перші командирські погони та приступив до виконання обов’язків командира відділення. Це велика відповідальність, адже у моєму підпорядкуванні будуть підлеглі, яких треба навчити»,- зазначив командир відділення патрульного батальйону молодший сержант Станіслав Демчук.

Джерело: Національна гвардія України