4A3148C4 FFF0 41E6 B869 34B9588D6BFEПівторарічна дівчинка, бавлячись, раптом почала хрипіти та важко дихати. Дорослі, які в той час були поруч, помітили біля малої елементи конструктора старшої дитини.


Як повідомляє Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф, 4 серпня бригада медиків ПС-1 Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги  та медицини катастроф № 107 у складі лікаря Володимира Рака, фельдшера Віктора Гончарука, інтерна Анастасії Голодненко та водія Миколи Левчука допомогла маленькій громадянці США.

Півторарічна дівчинка, бавлячись, раптом почала хрипіти та важко дихати. Дорослі, які в той час були поруч, помітили біля малої елементи конструктора старшої дитини.

«Виклик на вул. Героїв Майдану ми отримали, коли були на Промисловій, – розповів фельдшер команди Віктор Гончарук. – Обідня пора, закорковані дороги. Наш водій не те що їхав, свистів як куля».

У дитини було неповне удушення деталькою конструктора. На щастя, частинка лего відійшла від дихальних шляхів та просунулась у стравохід. Дитину для подальшого спостереження лікарями госпіталізували.

«Випадки, як от такий, можуть закінчуватися дуже погано. Ми всі розуміли, що це за виклик і як важливо потрапити до маленького пацієнта якомога швидше. Вся наша бригада дуже вдячна за швидкий доїзд в умовах такого трафіку. Адже порятунок пацієнта – це не тільки про роботу медичного персоналу», – говорять члени медичної бригади.