Відповідно до Порядку використання коштів міського бюджету Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям через залучення їх до проведення щорічних заходів встановлено, що для отримання бюджетних коштів у 2018 році громадська організація подає в управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради заяву зі всіма необхідними документами у термін до 20 липня 2017 року.

Так, відповідно до п. 1.4. Порядку використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям через залучення їх до проведення щорічних заходів, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 01.04.2011 №372, та викладеного у новій редакції рішенням від 29.05.2017 №437, одержувачами бюджетних коштів, що надаються відповідно до цього порядку, є громадські організації, у тому числі місцеві осередки, відділення тощо, які відповідають вимогам цього порядку.

Згідно, п.2 рішення виконавчого комітету від 29.05.2017 №437 встановлено, що для отримання бюджетних коштів у 2018 році громадська організація подає в управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики заяву зі всіма необхідними документами у термін до 20 липня 2017 року.

Відповідно до п. 1.9. Порядку до заяви додаються:

·         копія статуту (положення) організації, завірена у встановленому законодавством порядку печаткою заявника.

  • копія свідоцтва про реєстрацію громадської організації, засвідчена у встановленому законодавством порядку печаткою заявника.
  • копія рішення про присвоєння громадській організації ознаки неприбутковості, засвідчена у встановленому законодавством порядку печаткою заявника.
  • звіт про діяльність громадської організації за рік, який передує року подання заявки, підписаний керівником та засвідчений печаткою заявника (подається згідно з затвердженою формою, наведеною у додатку 1 до цього порядку).
  • розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів, підписані керівником та засвідчені печаткою заявника.
  • інформація про захід (ціль, мета, кількісні та якісні показники, місце проведення заходу, термін проведення тощо).
  • інші документи, які підтверджують відповідність заявника всім критеріям визначення одержувача бюджетних коштів.

У заяві громадської організації або доданих до неї документах зазначається якомога повніша інформація про захід, який пропонує заявник.

Детальнішу інформацією можна отримати у відділі соціальних програм та програмного забезпечення управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за тел.: 235-69-79 (вул. Театральна, 10).

Ознайомитись з Порядком можна тут:http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/Info/doclmr_1.NSF/(SearchForWeb)/62DF2FF76FF8EED8C225812F00512C66?OpenDocument