1U5A1141Реконструкція вул. С. Бандери триває. Основні роботи зараз зосереджені на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА, а із 14 жовтня підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» розпочала роботи на перехресті з вул. Городоцькою. На час робіт громадський транспорт курсує за зміненими маршрутами. Роботи планують проводити цілодобово, а для мешканців прилеглих будинків буде передбачена грошова компенсація.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, для пришвидшення виконання ремонтних робіт на перехресті вул. С. Бандери – вул. Городоцька, їх проводитимуть цілодобово.

«Районна адміністрація і профільний департамент мають дослідити, скільки мешканців матимуть залежність від цього шуму, і ми будемо компенсувати незручність «живими» грошима. Яка це буде сума – будемо визначати. Думаю, за тиждень часу все буде зрозуміло. Наперед хочу вибачитися перед мешканцями, які тут живуть, за незручності», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

Відтак, впродовж місяця паркування на вул. Тобілевича – вул. Федьковича - пл. Кропивницького – вул. Короткій буде заборонено. Дотримання правил дорожнього руху контролюватимуть інспектори з паркування та патрульна поліція. Також тут цілодобово працюватиме евакуатор.1U5A1161

Натомість трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть до церкви св. Анни та у зворотних напрямах.

Для зручності мешканців та гостей міста, на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут. Автобуси курсуватимуть з 6:30 год до 23:00 год з інтервалом 30 хв.

У цьому експрес-маршруті та трамваях №1, №4 та №6 діятиме пересадковий квиток.

Загалом роботи на об’єкті триватимуть до кінця року. Вартість ремонту майже 210 мільйонів гривень.