ea2717770c19ab9541fadfbc213b7f2cУ Польщі, у Варшаві українець попався на масштабній крадіжці. Він викрав з магазину, де працював місяць, товар на понад 75 тисяч злотих (майже 420 тисяч гривень).

Про це повідомляє ТСН з посиланням на сайт Варшавської поліції.

Правоохоронці затримали 24-річного українця, який протягом місяця вкрав 17 вартісних мобільних телефонів, 2 комплекти навушників та годинник із магазину, де він працював.

Як з'ясувала поліція, хлопець розпочав цю "практику" вже за кілька днів після того, як влаштувався на посаду продавця. Загальна сума вкраденого склала понад 75 тисяч злотих.

Чоловік продавав крадені речі в ломбардах, а гроші складав на віртуальний гаманець для подальшого придбання криптовалюти.

Співробітники поліцїї Варшави затримали чоловіка під час спроби винести з магазину телефон вартістю майже 3900 злотих. А під час з'ясування усіх обставин виявилося, що він вже встиг поцупити 17 телефонів.

"Поліція встановила, що 24-річний громадянин України з 1 жовтня цього року працював продавцем-консультантом. Протягом місяця з магазину зник асортимент вартістю понад 75 тисяч злотих. Поліція зібрала докази та пред'явила 24-річному чоловікові 10 звинувачень у крадіжці 17 стільникових телефонів, годинників та 2 навушників та зберіганні психоактивних речовин", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час допиту затриманий зізнався у скоєному. 24-річному чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 5 років.