67568У неділю, 7 листопада, до Львова прибув гелікоптер, який доставив 69-річну жінку у лікарню. Про це повідомили в ефірі радіо «Люкс ФМ».

У Львівському обласному центрі екстренної медичної допомоги повідомили, що хвора отримала весь спектр допомоги від наземної бригади, бригади аеромедичної служби та фахівців лікарні, куди її було доставлено.

Як розповіла “Ділу” речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва, жінка в липні перенесла інсульт.

Спочатку до жінки на виклик 103 приїхала фельдшерська бригада без лікаря. Жінці зняли кардіограму, яка начебто показувала на інфаркт. Окрім того, жінка була після інсульту. Також в неї був перелом шийки стегна, на той час з ноги вже був знятий гіпс, жінка з інвалідністю була лежача”, – розповіла Тетяна Андрєєва.

Через деякий час у телеметричний центр скинули кардіограму жінки, після чого лікар-кардіолог сказав, що виглядає як інфаркт, і за важкохворою вирішили надіслати гелікоптер.

Прилетівши, аеромедики ще раз переглянули кардіограму, порівнявши її з попередньою. Як виявилось в жінки залишився рубець після некрозу, тобто швидше за все в жінки не було інфаркту”, – додала речниця.

Як зазначила Тетяна Андрєєва, жінка знаходиться в край важкому стані. Її транспортували у львівську лікарню швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше Форпост писав, що до львівської лікарні швидкої медичної допомоги гелікоптером доправили 43-річного пацієнта із судомним синдромом з центральної районної лікарні міста Броди.