lvivska dityacha miska klinichna likarnya 0Захист дитячого здоров'я, а саме стерильність - це основа роботи всієї дитячої лікарні на Орлика. Жодне відділення не можливе без стерильності, особливо реанімаційне та хірургічне.

Львівська дитяча лікарня на Орлика щороку подає хоча б один із проєктів на конкурс Громадського бюджету, передає Діло.

Цього року медзаклад подав два проєкти на конкурс – це нова сучасна стерилізаційна та удосконалення реабілітаційної допомоги.

Стерильність – запорука успішної медицини. Ми несемо абсолютну відповідальність за захист наших маленьких пацієнтів. Щорічно у нас лікується понад 10 тис. дітей, це тисячі оперативних втручань, в тому числі новонародженим, недоношеним, трансплантованим діткам. За останні роки, завдяки однодумцям, нашій лікарні вдалося закупити надсучасне високотехнологічне обладнання на мільйони гривень, яке потребує обробки – стерилізації сучасними методами. Тому ми вкотре звертаємось до усіх небайдужих про допомогу , аби вберегти наших дітей від найрізноманітніших бактерій та вірусів. Захист хірургічних інструментів, щоденних і щохвилинних маніпуляцій збереже життя дитині, захистить її здоров’я і пришвидшить одужання”, – йдеться в повідомленні лікарні.