45B4ECC8 D7AE 4ABD BAAB 5A584C8CE82EТіло вбитого чоловіка пролежало у підсобному приміщенні кілька днів, доки його виявила сусідка. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину – йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

11 листопада на оперативну лінію 102 зателефонувала жителька міста Ходорів Стрийського району та повідомила про тіло сусіда без ознак життя, яке вона виявила на території його домогосподарства у підсобному приміщенні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів Стрийського районного управління поліції. На тілі загиблого, 64-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження. Як в подальшому встановили медики, вони і стали причиною смерті чоловіка.

До розкриття злочину також були задіяні оперативники карного розшуку поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що 9 листопада близько 23.00 додому до загиблого прийшов 29-річний мешканець одного з сіл району. Між чоловіками кілька років тривав конфлікт, тому гість, маючи намір помститись, жорстоко побив господаря, спричинивши йому травми, від яких той в подальшому помер. наступного дня він повернувся на місце злочину, переніс тіло у підсобне приміщення та втік, прихопивши з собою деякі речі загиблого.C5AFCDE9 A0B3 4AD6 B82E 276E62FA3323

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.6FF7AD10 75AD 4B85 B750 CFCA99458890