Вже наступного тижня на “Шуварі” відкриється ринок м’ясних напівтуш. Про це повідомив директор гуртового ринку "Шувар" Іван Федишин на своїй сторінці у Фейсбук.
Такий ринок є новим не лише для компанії, а й для України загалом.
"Тут клієнти зможуть обрати свіже м’ясо свині, яловичину, баранину та одразу забрати. Головне - можна зблизька оцінити продукт та обрати найкращий для своїх потреб", - йдеться у повідомленні.
Локація розміщена на фасаді м’ясного терміналу і з’єднана з рампою, щоб постачальники могли напряму завантажувати продукцію на лінію. Зал обладнано сучасною лінією подачі напівтуш з вагою, а температура всередині буде підтримуватися на оптимальному для м’яса рівні.