5AB3D770 C185 4006 A507 1CBD4F5D1B5BУ Стрілківській громаді пішли на рекорд. Майже сотня людей цього тижняна Мшанецьких колибах виконали пісню “Батько наш Бандера”. Так вони долучилися до всеукраїнського флешмобу.

Загалом на горі зібралося 95 людей, серед них 40 дорослих та 55 сопілкарів зі Стрілківської та Топільницької шкіл, пише LMN.

Ми прийняли естафету від Турківської громади, – каже голова Стрілківської громади Микола Дрозд, – “Я тоді відразу сказав, що ми мусимо зробити щось особливе. І, здається, нам це вдалося

За його словами людей не довелося довго організовувати. Завдання Стрілки отримали 18 листопада, а вже за кілька днів, практично без репетицій, заспівали символічну пісню, що на відео.

“Дуже швидко зібралися люди. Ми їхали двома шкільними автобусами, і ще окремо апарат сільської ради, працівників культури громади, директорів шкіл”, – каже голова громади.

Тепер Стрілки передали естафету флешмобу сусідам: Східницькій та Старосамбірській громадам.

Нагадаємо, флешмоб “Батько наш Бандера” в Україні запустили цієї осені. Спочатку відео записали школярі, після цього воно стало вірусним у соцмережах. Люди різних соціальних верств та професій знімали кавери, а згодом почали передавати естафету флешмобу одні одним.