5565654Сьогодні, 29 листопада, після проведеної комісію ТЕБ і НС було прийнято рішення закрити Будинок вчених, в якому 27 листопада, у День вшанування пам’яті жертв Голодомору, декілька блогерів-мільйонників влаштували гучну вечірку.

Про закриття закладу повідомив перший заступний міського голови Андрій Москаленко.

“За порушення карантинних вимог комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську діяльність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України”, — написав він.

У День пам’яті жертв Голодомору, 27 листопада, у Львові блогери мільйонники влаштували гучну вечірку з нагоди дня народження Олександра Заліска. У мережі їх розкритикували за цинічність та збочення., пише 24 канал

Лідери думок з мільйонами підписників у “Instagram” влаштували гучну вечірку з еротичною тематикою “Show bar” у День пам’яті жертв Голодомору. Навіть після критики та негативних коментарів блогери продовжують публікувати сторіз з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом.

“Один зі змістів мого життя — це туса. Я радий, що ви прийшли на тусу. Мою тусу. І я сподіваюся, що вона справді буде грандіозною”, — заявив винуватець події, Олександр Заліско.

Найбільш обурливо було те, що Володимир Остапчук опублікував у сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: “Голодна блогерська туса”.