78989В Італії в місті Трієст знайшли мертвою 43-річну українку Аліну Труш родом із Кривого Рогу. Правоохоронці розглядають версії вбивства та передозування наркотиками, пише ТСН

До помешкання жінки навідалися правоохоронці, щоб повідоми її про судовий документ, відносно погроз і насильства, які вона, нібито, зазнавала свого колишнього партнера. Але оскільки судовій поліції двері ніхто не відчинив, пожежники їх зламали.

У кімнаті на підлозі виявили тіло 43-річної жінки без ознак життя.

Зараз італійська поліція проводить розслідування. Розглядаються кілька версій, зокрема, вбивство та смерть від передозування.

За інформацією поліції, смерть жінки настала у вівторок, 30 листопада. На тілі не було явних слідів насильства.

Читайте також: Померла у ліжку в річницю шлюбу: сестра вбитої в Італії українки розповіла подробиці трагедії

Як розповідають сусіди, незадовго до смерті жінка сварилася з якимось чоловіком. Він також погрожував мешканцям. Явних слідів крові у квартирі не виявлено.

Подруга Аліни розповідає, що жінка не могла вживати наркотики, оскільки мала проблеми зі здоров'ям. До цього вона здолала дві тяжкі хвороби.

"Я була в шоці, тому що Аліна була сильною, вона також перемогла дві погані хвороби. У неї теж було троє дітей. Ми були друзями багато років, вона була хорошою і красивою людиною, завжди з посмішкою і яка змушувала мене посміхатися, коли я була не в настрої. Ми не бачилися більше місяця", - говорить подруга.

Що могло статися, подруга не знає. За її словами, Аліна не водила до себе додому нікого зі сторонніх.