617c902ba2448 leokart 1У середу, 8 грудня, у Львові почали видавати пільгові транспортні картки Леокарт. Видачу розпочали з Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Про це повідомили на сторінці Електронний квиток ЛеоКарт у Фейсбук.

«Вже о 8:15 першу пільгову транспортну картку Леокарт отримав учасник бойових дій Андрій Кульба. Він був приємно здивований, адже друк картки відбувся на місці, при подачі документів», – зазначається у повідомленні.

Паралельно розпочалася видача пільгових транспортних карток, які були надруковані на великих принтерах в Центрі Обслуговування пасажирів ( вул. Горбачевського, 10).

З наступного тижня пільгові транспортні картки видаватимуть одразу в 17 пунктах видачі.

Зазначається, що всі, хто подав документи на виготовлення пільгової транспортної картки буде проінформований про її готовність або телефонним дзвінком операторів call-центру електронного квитка або ж смс-сповіщенням чи повідомленням на електронну пошту.

За останніми даними адміністраторами ЛКП “Львівавтодор” було прийнято понад 87 000 пакетів документів на виготовлення пільгової транспортної картки, а майже 20 000 надруковані і готові до видачі.