Жителі міста Самбора, що на Львівщині, вкрай обурені тим, що у місті котрий день не вивозять тверді побутові відходи.

Про це сьогодні, 12 червня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Переповнені смітникові контейнери стоять по всьому місті: тротуари завалені кульками та розсипаним непотребом. На сміттярках порпаються бродячі собаки, їм допомагає вітер, розносячи легке сміття.

Критична ситуація у Самборі нагадує Львів: біля окремих контейнерів через теплу погоду годі пройти – віддає неприємним запахом.

На думку багатьох самбірчан, до такої ситуації призвела кадрова криза. Кілька днів тому міський голова Юрій Гамар звільнив начальника комунального підприємства «Об’єднане» Михайла Товариницького, який має намір через суд поновитися на роботі. Не витерпів морального знущання міського голови Юрія Гамара його заступник із житлово-комунального господарства – подав заяву на звільнення. Готують чемодани на вихід із Ратуші інші відповідальні працівники, бо в них урвався терпець мовчки спостерігати за непрофесійними діями голови, які призводять до безладу, постійних конфліктів у Самборі.

Депутат міської ради Володимир Кульчицький-Поливка публічно запропонував колегам на найближчій сесії міськради розглянути питання про недовір’я міському голові.