f5758ddf4619adab6df7d0f9cabd6901Вшосте у Львові нагородили 100 найкращих працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів в межах програми «Успішний педагог». Кожен з педагогічних працівників отримав по 25 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Дуже приємно бачити стільки красивих і мудрих людей. Хочу подякувати за вашу дуже важливу працю. Ніхто до кінця не розуміє її важливість.

Для мене завжди освіта була, є і буде питанням №1. Ми зараз на тому етапі, коли хочемо переосмислити освітню галузь у Львові і дати їй новий поштовх. А ви буде в цьому питанні нашими найкращими порадниками, адже нам будуть потрібні ваші мудрі думки», – наголосив під час нагородження міський голова Львова Андрій Садовий.

Цього року у конкурсі взяли участь 73 педагоги закладів дошкільної освіти, 115 педагогів закладів загальної середньої освіти та 14 педагогів закладів позашкільної освіти.

Відповідно до ухвали міської ради «Про затвердження Програми «Успішний педагог» на 2021 рік», розподіл коштів для отримання грошових винагород здійснюється за таким принципом:

  • 50 премій для педагогів, які працюють у закладах загальної середньої освіти;
  • 40 премій для педагогів, які працюють у закладах дошкільної освіти;
  • 10 премій для педагогів, які працюють у закладах позашкільної освіти.

Відтак переможцями стали 100 педагогів та отримають грошову винагороду у розмірі 25 000 грн.

Повний список можна переглянути на сайті Львівської міськради.