EB0EEA61 99C3 4621 9AAF BC5B7C76064EУ Львові працівника ЛКП звинувачують, що він штовхнув 12-річного хлопця і той зламав ногу. Натомість комунальник говорить, що намагався врятувати хлопця від небезпеки і не дати йому пройти під стрічку, за якою працювала автовишка. Мати хлопчика уже написала заяву до поліції. 

Детальніше про інцидент інформує ТСН.

У дитини діагностували перелом стегна зі зміщенням. 12-річний Денис розповідає, ввечері з товаришем їхав на самокаті, поки не вперся в стрічку, біля якої стояв комунальник. За словами хлопця, комунальник взяв його за  капюшон і кинув на асфальт. Дитину, яка лежить на землі, побачили працівники офісів. Вони саме стояли на балконі. Чоловіки занесли травмованого хлопчика до приміщення і чекали приїзду швидкої допомоги.

У каліцтві дитини звинувачують тракториста Степана. Чоловік розповів свою версію подій. Він каже: того вечора працював біля автовишки, на якій з 30-метрової висоти знімали кондиціонер. А підлітки, мовляв, ігнорували його попередження про небезпеку. Тому він взяв хлопця за каптур і просто відтягнув. За словами тракториста ЛПК, дитина, напевно, випадково спіткнулася об самокат. А не допоміг хлопцеві після падіння, бо, як стверджує Степан, не міг залишити робоче місце.

Тим часом у лікарні, куди доправили Дениса, хлопця прооперували. Лікарі вставили два еластичні стержні, аби відновити цілісність кістки.

Обурена мати підлітка написала заяву до поліції. У ЛКП, де працює тракторист, про цей випадок дізналися від поліції. Колегу виправдовують. Директор підприємства повідомив, що попросив юристів, щоб підготували запит. Сам Степан шкодує, що піддався на дитячу провокацію, але переконує, інакше вчинити не міг. Від роботи чоловіка поки не відсторонюють.

Поліція розслідує справу як нанесення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості. Комунальникові загрожує три роки ув'язнення.