ED763378 6C37 44AD AC2B C0A53933B407Як встановили співробітники Червоноградського районного відділу поліції, затриманий - 32-річний мешканець райцентру, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, жорстоко побив літнього чоловіка під час конфлікту, спричинивши йому смертельні травми.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

14 грудня на оперативні лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Тарнавського у Червонограді, ймовірно, сталось вбивство. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції та криміналісти і слідчі поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили тіло 72-річного жителя райцентру без ознак життя з ознаками насильницької смерті. Як встановили поліцейські, у той день загиблий перебував у гостях в знайомого, де окрім нього був ще один чоловік – також місцевий житель віком 32 роки. Близько 19.00 між гостями виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого, завдавши йому тілесних ушкоджень, які, як попередньо встановили медики, і стали причиною смерті.

Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.