268277002 4652576031444539 1214064776414673672 nБлагодійний фонд «Крила Надії» пропонує львів’янам стати Миколаями для хворих діток і допомогти зібрати кошти для придбання рентгено-проникного хірургічного столу для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Про це повідомили на сторінці фонду.

"Цілий рік разом з нашими волонтерами і благодійниками ми були дуже чемними і робили багато хороших справ :

  • Допомагали дітям ліками та обладнанням,
  • Забезпечували важкохворих дітей спеціалізованим медичним харчування (Food for Child - Їжа для дітей),
  • Розганяли сум і відганяли нудьгу з Лікарняні клоуни. Львів та додавали сміливості перед складними процедурами (#Коробка_хоробрості),
  • Дарували впевненість та запалювали усмішки разом з Hair for Share,
  • Об’єднували для боротьби з коронавірусом та допомагали дихати (#Львів_разом_проти_коронавірусу).

Загалом, робили все для того, щоб ніхто не почувався самотнім у боротьбі з хворобою, щоб кожна дитина, яка захворіла, мала можливість одужати і щоб дитинство продовжувалося.

Тож дуже-дуже сподіваємося, що ти допоможеш нам здійснити нашу величезну мрію – зібрати 1 030 000 грн для придбання рентгено-проникного хірургічного столу для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.", - йдеться у повідомленні.

Завдяки цьому обладнанню дітки зможуть отримувати найсучаснішу і найефективнішу допомогу і швидше одужувати, а лікарі проводити надзвичайно складні операції із одночасним використанням рентген-дуги. Тобто лікарі оперують і одразу перевіряють, наскільки ефективно усунено проблему, і вирішують, без втрат часу, як діяти далі.

Таких операцій щороку потребують 500 дітей та підлітків із 8-ми областей Західної України.

Допомогти Миколаю здійснити мрію можна за посиланням.