269782956 2459235350878589 4560821138697876720 nУ Львові лікарі видалили 11-кілограмову пухлину в животі 24-річного поліцейського. Операція тривала п’ять годин. Про це повідомили у пресслужбі Першого територіального медичного об’єднання Львова.

"Про пухлину в животі 24-річний правоохоронець Святослав дізнався у переддень весілля. Це було рік тому. Відтоді молода родина з проханням допомогти обійшла не один медзаклад. Однак на операцію через величезний розмір пухлини ніхто не наважувався. Рік вона тиснула на внутрішні органи, як наслідок – до нашої лікарні швидкої медичної допомоги Святослав потрапив вже у вкрай важкому стані. З гострим болем в животі з Червонограда його доправила швидка", – йдеться в повідомленні.

У Святослава виявили перитоніт — це запалення черевної порожнини, одразу два абсцеси, тобто, загноєння, а також розрив тонкої кишки.
Обирати лікарям не доводилося, адже операція — це уже було питанням життя чи смерті. Хірургічне втручання тривало 5 годин. Щоб врятувати пацієнта, гігантську пухлину йому видалили разом з трьома метрами тонкої кишки та одним метром товстої! Це був вимушений крок.

Операція минула успішно. Але на цьому випробування Святослава не завершилися.

"Згодом результат гістологічного дослідження, яке виконували спеціалісти нашого Паталогоанатомічний центр, показав: пухлина — злоякісна. Це означає, що попереду у чоловіка тривале лікування", - зазначили медики.