265324393 1281367852363346 6312323645968287176 nПриватний львівський садок "Фрузя" щорічно проводить благодійні заходи. Цей рік не виключення, лиш мета стала більшою. Одна з мам працює анестезіологом у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, що у Львові, і стало відомо, що там надзвичайно потрібен апарат для плазмоферезу під назвою "Гемофенікс", вартістю 775 000 грн, оскільки наявний апарат радянського зразка вже не може надавати якісну допомогу маленьким пацієнтам. Кошти вилучені за продаж книги "Подаруй казку" будуть направлені на покупку апарату.

Про це повідомили у дитсадку "Фрузя".

Цінність даного апарату полягає у розділі крові хворого на плазму і клітини крові, далі заражена плазма видаляється і замінюється на інший розчин (фізрозчин і альбумін або спеціальну донорську плазму). Плазмоферез життєво необхідний для діток при відторгненні імплантованих органів, інтоксикації, аутоімунних, ревматологічних, ниркових захворюваннях.

Книга вже у друці і стартує її попередній продаж.

Збірка має назву "Подаруй казку". До її написання долучились: співачки Оксана Муха, Наталка Карпа, музикант Роман Черенов (Morphom), Фоззі (учасник гурту «ТНМК»), письменниці Яна Навна, Анна Софіна, Анна Дьоміна, Наталія Дмитрієва, фотографиня і блогерка Світлана Кравс, актор і телеведучий Олег Пригода, радіоведуча та авторка книг Міла Ярошевич та інші.

100% прибутку будуть направлені на покупку апарату для плазмоферезу "Гемофенікс" для ЗСДМЦ (Чорнобильської лікарні). Цей апарат надзвичайно важливий і може врятувати понад 50 діток щороку.

28 грудня книги будуть мати на руках і розпочнуть відправи і видачі.

Вартість книги становить 325 грн (у цю суму включені витрати на якісний друк, сучасні ілюстрації, роботу редактору та сам апарат вартістю 775 000 грн) .

Придбати книгу можна заповнивши форму за посиланням ТУТ

Загалом для досягнення цілі необхідно продати 3200 книг.