зображення 2021 12 23 095355Авіакомпанія Flynas відновить прямі рейси зі столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяда до Львова. Польоти розпочнуть з 3 травня наступного року. Про це повідомляє avianews.

Рейси виконуватимуть тричі на тиждень – по вівторках, четвергах і суботах. Попри те, що лоукостер позиціонує себе як бюджетний перевізник, вартість квитків в обидві сторони без багажу становить 720 доларів. Зокрема, це через велику тривалість перельоту – 5,5 год. Також рейс здебільшого орієнтований на арабських туристів, які приїжджають у країни з прохолоднішим кліматом, коли у них настає період спеки. Як правило, це з середини червня до середини вересня.

Вперше Flynas розпочав польоти в Україну влітку 2021 року. У червні авіакомпанія здійснила рей до київського аеропорту у Борисполі, а в липні – до Львова.

Зі Львова лоукостер літав за трьома напрямками – до міст Ер-Ріяд, Джедда та Ель-Касім. Зокрема, останні два маршрути виконували як один суміщений рейс із проміжною посадкою. Однак восени авіакомпанія припинила усі польоти до Львова. Наразі виконується тільки рейс із Києва до столиці Саудівської Аравії.