AEBF9E6F DAEB 42A2 B833 F00C97C1BE09Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 грудня о 23.20 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у місті Самбір. Водій автомобіля «Шевроле Малібу», 52-річний мешканець району, здійснив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», який рухався в попутному напрямку. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

Під час досудового розслідування співробітники Самбірського районного відділу поліції встановили, що водій «Шевроле» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушив низку вимог Правил дорожнього руху України, зокрема, не врахував дорожню обстановку, дорожні умови та перевищив допустиму швидкість, внаслідок чого і відбулось зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди важкі тілесні ушкодження отримала 16-річна пасажирка «Рено», у якої лікарі діагностували, зокрема, важку поєднану травму тіла, пошкодження внутрішніх органів та переломи.970FBBE1 290F 4B19 A5B4 4442EBAA9F82

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили водію «Шевроле Малібу» про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.