ec42f9016d165894613d17a3d9d50c1560de7e59Поліція Лодзі затримала громадянина України, який стріляв із пістолета в охоронців на залізничній станції “Лодзь-Фабрична”. Як повідомляє Yavp.pl з посилання на сайт місцевої поліції, одна з пасажирок на вокзалі помітила чоловіка, який лежав на підлозі, й повідомила про це двох охоронців станції.

Ті пішли перевірити, що трапилось. Однак як тільки вони підійшли до лежачого, той несподівано підвівся, дістав пістолет і декілька разів вистрілив з нього в бік охоронців. Після цього стрілець втік.

Охоронці негайно повідомили про інцидент двох поліцейських, які саме перебували в кімнаті моніторингу на залізничній станції в іншій справі. Ті кинулися за втікачем. Наздогнавши його вже поза межами будівлі, правоохоронці повалили чоловіка на землю: той був агресивним, не реагував на накази, кричав і намагався звільнитися. Лише силою його вдалося втримати.

Стрілком виявився 32-річний громадянин України. У нього вилучили пістолет і гумову кулю діаметром 1 см. Якби така куля влучила б у людину, то могла б спричинити поранення. Затриманого доставили до слідчого ізолятора поліції. За скоєне українцю загрожує до трьох років позбавлення волі.