5c59bd5678359 karpaty lvov 1Сьогодні, 11-го лютого, делегація львівських "Карпат" вирушила до Туреччини на навчально-тренувальні збори, повідомляє пресслужба команди. 

"Зелено-білі" перебуватимуть на Середземноморському узбережжі протягом місяця. 11-го березня карпатівці повернуться до Львова. Тренерський штаб "левів" узяв із собою 24 футболістів:

Воротарі: Іван Сілецький, Максим Кучинський, Назар-Стефан Сасс.

Захисники: Володимир Заставний, Олександр Дударенко, Іван Лобай, Сергій Сімінін, Валерій Болденков, Іван Цюпа, Андрій Ломницький, Андрій Маркович.

Півзахисники: Андрій Ткачук, Анатолій Тітунін, Амбросій Чачуа, Владислав Приймак, Ілля Повалій, Денис Галенков, Ігор Семенина, Дмитро Рожко.

Нападники: Максим Гуменюк, Євген Буднік, Ростислав Тарануха, Денис Кожанов, Вадим Сидун.

У Туреччині львів’яни планують провести сім спарингів. Перший товариський матч підопічні Андрія Тлумака зіграють 14-го лютого проти команди "Белуша", яка виступає у словацькому дивізіоні "C" Західного регіону та йде на другому місці. 19-го лютого львів’яни поміряються силами з клубом української Прем’єр-ліги – "Маріуполем". Приазовці наразі посідають останню сходинку в турнірній таблиці елітного дивізіону.

Також у "Карпат" запланований матч на 23-тє лютого, однак поки суперник невідомий. Крім того, "зелено-білі" зіграють проти учасника Другої ліги України групи "А" – вінницької "Ниви". Поєдинок відбудеться 25-го лютого. Вінничани йдуть на восьмому місці, а у першому колі чемпіонату вдома зазнали поразки від карпатівців. "Леви" програвали по ходу зустрічі 0:1, але зуміли вирвати вольову виїзну перемогу з рахунком 2:1. За львівську команду тоді забивали Денис Кожанов і Максим Гуменюк, а за "Ниву" відзначився Артур Загорулько.

Серед суперників "левів" на зборах будуть також першолігові "Альянс" із Липової Долини та "Кривбас" (Кривий Ріг). Обидва клуби ведуть активну боротьбу за вихід в УПЛ. Команда із Сумщини займає третє місце. Спаринг між "Карпатами" та "Альянсом" запланований на 4-те березня. Підопічні Олександра Бабича йдуть другими у турнірній таблиці Першої ліги. Гра між "Кривбасом" і "Карпатами" відбудеться 7-го березня.

Заключний контрольний матч на березі Середземного моря карпатівці проведуть 10-го березня проти "Агробізнесу". Команда Олександра Чижевського виступає в Першій лізі та посідає 13-ту сходинку в турнірній таблиці.