C90F7769 6255 4153 A903 4CB062C37D64Львів’яни та гості міста матимуть простір для активного дозвілля та сімейного відпочинку. Про це повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

Цього року поблизу Центру творчості та юнацтва у мікрорайоні Погулянка збудуємо сучасний урбан – парк. Це буде відкрита територія із площадками для занять вуличними танцями: від брейкдансу, хіп-хопу, до вуличного паркуру. А ще тут функціонуватиме баскетбольний майданчик під відкритим небом. Облаштуємо також ігрові майданчики для діток. 

Цю локацію вибрали невипадково. По-перше, за традицією саме там щовихідних збираються містяни. По-друге, поблизу розташовано багато культурних та освітніх об’єктів.  Не менш важливо, що і сама площа дозволяє створювати нові зони відпочинку. 

Зараз розробляють проєктно - кошторисну документацію щодо самого урбан-парку, а також перенесення лінії електропередач, яка є на цій території.  Роботи з будівництва стартують на початку літа.  

Реалізація цього проекту – це ініціатива Офісу Президента в межах Велике будівництво. Загалом в Україні до кінця року збудують 30 урбан-парків. З державного бюджету Львівщині скерують близько 100 млн гривень.

Як виглядатиме урбан -парк – дивіться на відео.