FMmf3tTWUAY1NsqУ наш дім прийшла війна. Але нашим воїнам, захисникам та захисницям, медикам і дітям потрібна ваша допомога. Державна податкова служба продовжує забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.

Про це повідомили у ГУ управління ДПС у Львівській області.

Платежі здійснюються у строки, визначені податковим законодавством для кожного податку та збору окремо.

Сплата податку та збору здійснюється платником податку безпосередньо, а у випадках, передбачених податковим законодавством, - податковим агентом, або представником платника податку, незалежно від можливості подачі до контролюючих органів декларацій.

Сплата податків та зборів може бути здійснена до настання термінів сплати, як в готівковій так і безготівковій формах.
Суми сплачених податків після надходження до бюджету будуть відображені у інформаційних системах ДПС.

ДПС буде оперативно інформувати платників податків щодо роботи інформаційних ресурсів ДПС на офіційних ресурсах.

Відповідно до норм статті 112 Податкового кодексу фінансові санкції до платників податків не застосовуються із настанням форс-мажорних обставин. (детальніше https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/576179.html)

Своєчасна сплата вами податків у першу чергу необхідна для фінансування наших славних Збройних Сил, територіальної оборони, медичного забезпечення воїнів і громадян.

Весь світ із захопленням сприймає героїчну боротьбу українського народу проти агресора, допомагає нам фінансами, зброєю та тиском на усі сфери життєдіяльності нашого ворога.