ECF2FB9F E510 4CBC 8CB8 5B68591E6B60Мережі магазинів NOVUS, VARUS, Сільпо, «Рукавичка», «Свій маркет» більше не співпрацюють з Coca-Cola через те, що компанія продовжує роботу на території Російської федерації.

"Тепер у магазинах NOVUS ви не побачите жодного товару, що належить до бренду Coca-Cola. Його негайно прибирають із полиць усіх магазинів. Придбання напоїв Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola – це спонсорська підтримка компанії, яка не засуджує дії окупантів", — йдеться у заяві NOVUS у Facebook.

На сторінці компанії Сільпо представник у коментарях повідомив, що у мережі магазинів вилучили й більше не продаватимуть товар від Coca-Cola.

Мережа супермаркетів VARUS повідомила, що також знімає з продажів всю продукцію Coca-Cola.

Також мережа «Свій маркет» повідомила, що мережа припиняє співпрацю та виводить з продажу усі напої компанії Coca-cola (Fanta, Sprite, Burn, BonAqua, Fuzetea, Schweppes, Monster та інші)

«Компанія The Coca-Cola Company відмовилась зупинити свою діяльність на території країни-агресора, країни-вбивці. Тим самим The Coca-Cola Company виявила підтримку нацистській Росії у геноциді українського народу та знищенні миру в усьому світі!», - йдеться у повідомленні мережі «Свій маркет». 

Торгова мережа «Рукавичка» також відмовилася від співпраці з Coca-cola. Про це повідомили власники. 

У Coca-Cola зробили заяву у відповідь. Там повідомили, що усі виробничі та логістичні потужності Coca-Cola в Росії працюють.

"Ми несемо повну відповідальність перед партнерами, суспільством та тисячами наших співробітників у Росії. Наш безумовний пріоритет — безпека наших співробітників", — повідомили у компанії Coca-Cola.

Також у компанії додали, що підтримують українську армію.