69 main v1645708889Зважаючи на погодні умови - синоптики прогнозують на цей тиждень холодні ночі, ЛКП «Львівспецкомунтранс» заохочує мешканців приносити деревину придатну для горіння на вул. Жовківську, 18. Там облаштують пункт збору деревини, необхідної для обігріву, й звідти її будуть розвозити по блокпостах.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Війна триває, довкола Львова та на в’їздах в усі населені пункти громад нашої області встановлено блокпости, де цілодобово перебувають добровольці територіальної оборони. З їжею та напоями проблем немає, однак зараз наші охоронці потребують допомоги з обігрівом, оскільки вночі стовпчик термометра опускається й до -5 градусів. На блокпостах є «буржуйки», бочки, та для них потрібні дрова. Тому, звертаюсь з проханням до усіх, приносіть та привозьте все, що підходить для обігріву: дрова, відходи деревини, за винятком меблів, при горінні вони смердять, на вул. Жовківську, 18. Там ми облаштуємо пункт збору деревини, необхідної для обігріву й звідти будемо розвозити її по блокпостах.

Від нашої з вами допомоги залежить фізичне здоров’я людей, які чергують на блокпостах. Разом й до перемоги!», - повідомив директор ЛКП «Львівспецкомунтранс» Тарас Стефанишин.