1 1648543139 505 30956ТОВ "ІМЕКС МАКС" — одне з перших підприємств, яке взяло участь у державній програмі релокації та перевезло свої виробничі потужності із Харкова у Львівську область.

 Як розповіли у відділі інвестиційної політики ЛОВА, ТОВ “ІМЕКС МАКС” є виробником дезінфікуючих засобів для шкіри рук та поверхонь. Ця продукція зараз дуже важлива, бо виступає допоміжним засобом для людей, які перебувають у складних побутових умовах. 

До війни у Харкові на підприємстві працювали близько 15 осіб, переїхали разом із виробником – 6. Далі на роботу компанія планує наймати людей саме зі Львіщини. Її для переїзду обрали через вигідне розташування — область межує з державним кордоном.

Сам підприємець зазначає, що після перемоги підприємство залишиться на території Львівщини. Із допомогою Львівської обласної військової адміністрації виробник зміг адаптуватися.

Після релокації підприємство значно розширило своє виробництво і пропонує різноманітний спектр побутової хімії та ще декілька дефіцитних зараз видів продукції. 

Ціни:

-антисептичний засіб 100 мл – 24 грн;

-антисептичний засіб 1 л – 99 грн;

-антисептичний засіб 5 л – 399 грн.

Сайт – ​​https://imexmax.business.site/#summary

Зауважимо, на Львівщину станом на 25 травня релокували 146 підприємств, з них 88 відновили роботу. Завдяки цьому вдалося зберегти 4420 робочих місць.