1 202 07 05 183951Підприємство ”mODriz” володіє іноваційними технологіями в областях будівництва важкої промисловості та архітектури, такі як гідроабразивний та діамантовий комлекси. 

 Саме на їхньому виробничому парку є обладнання, яке впорається з любими складнощами порізу і обробки листових матеріалів та видасть найвисокоточнішу якість порізу любої товщини матеріалу, навіть до 150мм обладнання взмозі вирізати любий складний контур деталі з таких матеріалів як:

  • чорні та кольорові метали
  • легована сталь
  • резина
  • пластик
  • скло
  • граніт
  • мармур
  • керамограніт
  • кераміка

Їхня порізка - єдиний спосіб обробки матеріалу, що дозволяє уникнути його деформаціЇ, сколів, тріщин або зміни фактури завдяки технології порізу водою з абразивним піском під тиском 4-5 тис. атм.

На чолі підприємства ”mODriz” молоде подружжя, власниця- Ольга, за освітою архітектор та Дмитро- інженер-механік, безпосередньо на виробництві технолог. Подружжя з багаторічним досвідом (близько 10 років) вже давно професіонали в даному напрямку.

Тепер їх офіс розташований в Солонці, а виробничий парк в с. Хоросно, що на Львівщині.

 “Рік тому, ми викупили власне гідроабразивне обладнання, людина, яка пов*язанна з будівельними справами знає наскільки це непроста та не є дешева машина. На нас чекало багато співпраць, проєктів та роботи, так як Харків інтенсивно будувався, ми не боялися, бо були забезпечені працею на два а то і більше років на той момент, як пішли на авантюру власного виробництва, так як до того ми були найманими працівниками у схожій компанії. До приходу огидного “руcького міру” ми брали участь в будівництві багатьох міських проєктів, виготовляли декори з мармуру та граніту на підлоги в церквах,лікарнях, торгових центрах, офісних приміщеннях, так і для приватних, індивідульних замовників.Також ми брали участь в будівництві та виготовляли деталі для сільськогосподарської техніки до Европи.

24 лютого о 6 годині я, донечка та чоловік- злякані, покинули наше любиме місто та евакуювалися до Закарпаття. Але на протязі місяця у нас не стихали телефони з пропозиціями змінити та перелаштувати свій напрямок на воєнний лад- виготовлення бронеплит та деталей для техніки ЗСУ. Ми прийняли рішення удвох з чоловіком повертатися та працювати до Харкова. Але страх небезпеки нас не полишав, так як наше виробництво знаходилося в північній зоні міста та 30км до границі з росією. В той час, як ми поверталися до Харкова 25 березня, нам повідомили що при артобстрілі ворог влучив в наше виробництво , яке частково вигоріло- склади та побутові приміщення, але серце виробництва-обладнання вціліло. Також вибуховою хвилею від ракети був зруйнований наш офіс. Тоді ми зрозуміли, що вже там ми працювати спокійно не зможемо і все те, що вціліло необхідно терміново евакуювати до більш безпечного міста, попередньо з*їздивши до Львова для підбору приміщення під виробництво, так ми і вирішили взяти участь в державній програмі по релокації підприємств.

З моменту пакування та підготовки обладнання для перевезення на нашому шляху з*являлися нові люди, як ангели, які допомагали нам крок за кроком до кожного дня до переїзду у Львів і зараз вже тут. Список цих людей дуже великий перераховувати всіх не встигну, але вдячна кожному хто турбувався, консультував та був на зв*язку. Велика подяка командам «Укрпошта» та Львівськїй областнїй державнїй адміністрації дуже вдячні та розраховуємо на майбутню співпрацю для міста.

Відтепер Ми не “mODrez”, як знали нас в Харкові, відтепер ми “mODrіz”, як будуть про нас чути у Львові та в нашій Украйні, нехай все руське покине нас на завжди", - коментує Ольга.

Контакти:

Тел. відділу обслуговування та надання послуг- 067 393 44 80

Ел. aдреса- modrez2021@gmail.com

Instagram- https://instagram.com/modrez2021?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook- https://www.facebook.com/profile.php?id=100070900687429

Сайт- modrez.com.ua