1 9858543 00 GXDКорпорація Нерухомості РІЕЛ  з радістю повідомляє інвесторам ЖК «Шенген» про отримання від Державної інспекції архітектури та містобудування сертифікату про введення в експлуатацію будинку №3 (секції 3.1,3.2,3.3) нашого комплексу! Це вже третій об’єкт, який КН РІЕЛ здає під час війни!

Наразі наші фахівці проводять підготовку процедури документального оформлення прав власності. Усі деталі щодо цього процесу інвестори отримають згодом.

ЖК «Шенген» – це житловий комплекс нового покоління, що дає змогу насолоджуватися ритмом великого міста та знаходити час для відпочинку, сім'ї, натхнення і творчості. Сучасна архітектура, зручні планування квартир, близькість до головних транспортних артерій міста, велика кількість дерев у внутрішньому дворі, наявність місця для пікніків і спортивних майданчиків для дорослих та дітей – усе це робить наш проєкт місцем, де хочеться жити і розвиватися.

А ми нагадаємо, що наразі у нас діє чудова акція на купівлю нерухомості на виплат, деталі на сайті riel.ua або у відділах продажу.