1 305262344 1482279652209685 2547030024456757027 nОтримай солідний куш в ставках на спорт. Всі види бонусів для беттерів – фрібети, страхування, кешбек, ставки для новачків та професійних гравців.

Ставки на спорт в Україні: секрети, тонкощі та переваги

В Україні доступні безліч азартних портів для укладення парі. На території країни працюють не лише українські бк, але й міжнародного формату. Більшість з них мають іноземну ліцензію. Це пояснюється відсутність державного регулювання азартного беттінгу в мережі. Інформаційний портал Женева Львів підготував огляд популярних в Україні букмекерів з високими рейтингами та рівнем довіри.

Ліцензійні бк гарантують беттерам чесні розрахунки ставок. Виграш залежить від суми ставки та виграшного коефіцієнта. Топові букмекери привертають увагу різноманіттям спортивних напрямків, вигідними бонусними пропозиціями, збільшеними коефіцієнтами виграшів.

Секрети заробітку на ставках

Для доступу до реального заробітку потенційний клієнт букмекерської контори має створити обліковий запис. Після заповнення реєстраційної форми та підтвердження паспортних даних відкривається доступ до усіх можливостей порталу.

Професійні беттери пропонують перелік порад, які варто враховувати при створенні ставок:

  1. Краще розпочинати зі ставок на спортивні події, правила яких ви знаєте. Парі без розуміння правил гри найчастіше обертаються програшами.
  2. В лайв-формат рекомендовано переходити після отримання навичок в ставках на спорт. У режимі реального часу потрібно оперативно реагувати на зміну коефіцієнтів.
  3. Потрібно вивчити бонусну програму букмекерської контори для отримання максимальної вигоди. Деякі бонуси активуються перед певною дією на сайті. Наприклад, перед поповненням рахунку або укладенням парі.
  4. Якщо не впевнені в ставці, скористайтеся функцією страхування. У результаті ви не можете розраховувати на солідний прибуток, але ставка повернеться у разі програшу.

Бонуси від букмекерів: як визначити їх цінність

Увагу беттерів часто привертають шляхом пропозицій щедрих бонусів при реєстрації. Вітальний бонус – це інструмент для розширення аудиторії, тому не слід орієнтуватися лише на нього при виборі сайту. Усі бонуси на порталах мають свою цінність.

Ви можете проаналізувати її за наступними критеріями:

  • щедрість. Величина фрібетів, грошей визначає щедрість пропозиції;
  • коефіцієнт вейджера. Він визначає суму, на яку потрібно зробити ставки для виконання умов відіграшу;
  • термін використання. Правилами відіграшу встановлюють час, за який беттер повинен відіграти бонус;
  • обмеження за напрямками подій для ставок. Букмекер може визначити події, в яких ви можете відіграти бонус для виведення заробітку надалі. Також бк може встановлювати коефіцієнти, типи ставок тощо.

Перед використанням бонусу варто об’єктивно встановити його реальну цінність. Якщо букмекер пропонує відіграти бонус з коефіцієнтом вейджеру вище 30 за короткий термін з обмеженнями спортивних напрямків, краще ігнорувати таку пропозицію. Якщо ви не встигаєте виконати умови бонусу, він анулюється.

Ключові основи професійного беттінгу

Для успішних ставок необхідно вивчити основи беттінгу, обрати якісну та надійну букмекерську контору. Базові знання термінології, видів ставок допоможуть орієнтуватися у парі. Також варто визначити бюджет, ліміти ставок. Внутрішні ліміти, які ви встановлюєте самостійно, допоможуть вам не залишитися без грошей.

У мережі є велика кількість стратегій, які можна протестувати при створенні ставок. Однак орієнтуватися на один підхід не варто. Точність прогнозу залежить від фортуни, знання правил, аналітики.