1 022 09 15 205506Сьогодні на Facebook-сторінці театру ім. Марії Заньковецької, повідомили офіційну причину непродовження контракту з заслуженим артистом України Андрієм Сніцарчуком.

Як повідомили в театрі, рішення про непродовження контракту з заслуженим артистом України, актором Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької, військовослужбовцем ЗСУ Андрієм Сніцарчуком, було прийняте після публікації його інтерв'ю в інформаційній агенції Гал-інфо.

"....... після настання дати закінчення строку дії цього Контракту цей Контракт вважається продовженим на строк, на який він був укладений, якщо жодна зі Сторін за 30 календарних днів до цієї дати письмово не поінформувала іншу Cторону про своє бажання припинити дію цього Контракту (п. 8 Розділу VI)

У інтерв’ю, оприлюдненому на сайті «Гал-інфо» 6 вересня 2022 р.він висловив власне небажання продовжувати роботу у Театрі з суб’єктивних причин.

"Однозначно я не хочу туди повертатися" - заявив Андрій Сніцарчук.

Зважаючи на таку публічну заяву щодо небажання працівника на продовження трудових відносин, лише після цього – 8 вересня 2022 р. – керівництвом Театру було надіслано повідомлення про припинення дії Контракту у зв’язку із закінченням його строку", - зазначено в повідомленні театру.

1 snr1

Інформаційна агенція Гал-інфо звертається до керівництва театру ім.Марії Заньковецької з вимогою опублікувати повну версію розмови з актором Андрієм Сніцарчуком, без виривання та перекручування контексту розмови.

Далі буде.....