1 13456794Програма допомагає дітям формувати власні цінності, що є важливим для збереження української ідентичності, дозволяє змістити фокус дитини на позитив, боротися зі стресами, зрештою, стати лідером над собою та своїми звичками.

Про це повідомила Стрийська міська рада. 

Освітня програма “Лідер в Мені” діє вже майже пів року на базі Стрийської гімназії, адже саме чотири викладачі цієї школи стали першими сертифікованими тренерами “Лідера”. Стрий же став першим районним містом, де запровадили цю програму: досі вона діяла тільки у великих містах у різних країнах світу. 

Тренери працюють зі 120 дітьми, з них близько пів сотні учнів із соціальних категорій, навчання яких оплачують підприємці міста.

Стрийська міська рада висловила подяку компаніям “Укрпол”, “Леоні”, “Діскавері”, які вже долучилися до освітньої ініціативи. Також там закликали представників місцевого бізнесу підтримати інтелект нації.

“Адже саме сучасні діти стануть тими, хто відновлюватиме Україну в майбутньому”, - наголосили у міськраді. 

Зазначимо, освітня програма “Лідер в Мені” стала можливою у Стрию завдяки компанії Franklin Covey Education Ukraine та її представника у місті БФ “Інтелект нації”.