1 7642187671283123Львівська ОВА запускає опитування для жителів Львівщини, щоб покращити роботу структурних підрозділів.

Як повідомила пресслужба адміністрації, опитувальник складається з 11 запитань про діяльність ОВА, а також містить блок, де потрібно вказати загальну інформацію про себе.

"Від початку повномасштабної війни до основних напрямів діяльності Львівської ОВА додався перелік нових сфер, які потребували оперативного реагування та координації. Ми хочемо ще ефективніше працювати для вас, тому просимо пройти опитування, яке допоможе напрацювати механізм покращення роботи Львівської ОВА", – зауважила керівниця апарату Львівської ОВА Ірина Шурпяк.

Жителям Львівщини пропонують оцінити діяльність ОВА від лютого 2022 року. Це стосується роботи у військовій, соціальній, культурній сферах, а також цивільного захисту, економіки та бізнесу.

Крім того, респонденти зможуть оцінити рівень довіри до роботи Львівської ОВА у час повномасштабного вторгнення росії. Окремо – вказати напрями, які на думку людини, повинні бути ключовими у роботі Львівської ОВА.

Щоб пройти опитування, перейдіть за посиланням. Заповнити форму можна упродовж місяця, по 2 березня включно.