1 6357543753344У рамках літературної Премії Львова - Міста літератури ЮНЕСКО 2022-2023 мерія міста Тарту (Естонія) надає 100 тис. грн за найкращу книгу в номінації "Рефлексії війни", на здобуття якої номінована нова книжка Людмили Калабухи - львівської письменниці, бізнес-тренерки та блогерки.

Ще до виходу книжка "Зробіть навпаки. Життя та продажі до і під час війни" (написана та видана влітку 2022) стала бестселером - після анонсу її виходу довелося спішно додруковувати додаткові 2 тисячі примірників.

Нагадаємо, Людмила Калабуха – почесна амбасадорка ООН з розвитку жіночого підприємництва, краща бізнес блогерка України 2019, експертка з продажів та переговорів.

Її перша книга "Почніть говорити "НІ" увійшла в ТОП-10 кращих книг України 2017 року за версією Всеукраїнського рейтингу. До друку готується 11 видання.

Друга книга "Коли говорити "ТАК" - виборола перемогу у номінації "Вибір читачів" в рамках конкурсу "Краща книга України 2020" за версією КВUAvards 2020.

Книги з 2017 року тримаються в топ-продажах в усіх інтернет-книгарнях України і зібрали безліч номінацій та нагород.

Нова книга "Зробіть навпаки" написана в жанрі нон-фікшн (або документалістики) і показує реалії війни через особисті історії реальних людей – підприємців: з якими викликами вони стикалися до війни і як рятували свій бізнес та своє життя після 24 лютого.

Сама авторка каже: "Щодня мені пишуть люди, що мої книги – єдині, які беруть із собою у невідомість. Читають їх в укриттях під обстрілами та під час тривог. Те, що я пишу допомагає зібратися, працювати і навіть жити, попри страх, сумніви, втрати та відчай. А поради щодо ведення бізнесу під час війни допомагають швидко знайти нових клієнтів навіть після переїзду як в Україні, так і за кордоном. Допомагають встояти, зібрати себе наново, підтримати інших".

Зараз ведуться переговори щодо виходу книжки Людмили Калабухи "Зробіть навпаки. Життя та продажі до і під час війни" на європейському ринку та в США.

Книжку подали на конкурс від Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука за ініціативи директорки Тетяни Пилипець

У разі перемоги в конкурсі Людмила Калабуха обіцяє віддати всі гроші премії на ЗСУ.

1 73463847638746387