1 674716428764271864Що таке "Кідландія"?

Це інтерактивний парк професій, ідеальне місце для активного дозвілля, де допитливі дітлахи дізнаються чимало нового та весело проведуть час. Це місто, у якому відтворений архітектурний стиль та історичні будівлі Львова. Тут є банк, пожежна частина, салон краси, фабрика морозива, театр, лікарня та інші локації, які присутні у кожному великому місті. Загалом – понад 30 тематичних станцій, серед яких є навіть школа пілота у справжньому літаку!

У "Кідландії" є своя валюта – ланди,  їх тут можна і заробляти, і витрачати. Діти навчаться планувати власний бюджет.

1 27641248712648217462

Які локації є в "Кідландії"?

Банк. Діти спершу відвідають банк, де обміняють чек, що отримали з вхідним квитком, на стартовий капітал.

Лікарня. Медики "Кідландії" покажуть макет скелета людини та розкажуть про будову тіла. Якщо у цей час надійде виклик швидкої, то юні гості вирушать надавати допомогу.

Автошкола та автодром. Дітлахи вивчатимуть правила дорожнього руху, складуть іспит і отримають права. Лише з водійським посвідченням новоспечені водії зможуть керувати машинкою на автодромі.

Поліція. Увага! Банк "Кідландії" пограбували! Виїзд на поліцейській машині на місце злочину, пошук доказів та слідів пограбування, перевірка камер спостереження та затримання злочинця – діти допомагатимуть розкрити справу, а весь процес виглядатиме як веселий квест.

Пожежна частина. Хто в дитинстві не мріяв стати пожежником? Тож уперед! Новоспечені кідландики разом із вогнеборцями вирушать на виклик у пожежній машині та допоможуть врятувати палаючий будинок.

Школа пілотів. Маленькі мрійники побувають у кабіні пілота, адже у "Кідландії" є свій справжнісінький літак. Тут на спеціальному симуляторі можна освоїти професію підкорювачів неба.

Театр. Гримерна, костюми та постановки: на цій станції можна поринути в атмосферу творчості та освоїти ази театрального мистецтва.

1 7236478648721468174

І це – ще далеко не всі локації "Кідландії". Стоматологія, фабрика морозива, будівельний майданчик, школи творчості та моделей, студії моди й флористики, справжня радіостанція, яку чує все містечко, супермаркет, своя школа магії з сортувальним капелюхом, зіллями та настоянками – кожна станція унікальна, тож задоволеними та сповненими вражень точно залишаться усі діти. Також у місті є магазин іграшок та сувенірів, де за зароблені ланди можна придбати щось на згадку.

До речі, у самому містечку є декілька кімнат для святкувань, кожна з яких – тематична. Такий день народження точно запам’ятається надовго.

Які ще локації для відпочинку дітей та дорослих є у LEOLAND?

Парки активних розваг "Кігурумік" (для дітей віком від 3 до 5 років) та "Кігурумі парк" (від 6 років) з лабіринтами, гірками, батутами та власним скеледромом; тенісний клуб LEOLAND; міжнародний футбольний центр раннього розвитку FOOTBIK; студія танцю; науково-технічна лабораторія для школярів MAKER SPACE.

Кіноресторан Планета кіно RE`LUX вже очікує на відкриття.

Завітайте у комплекс LEOLAND за адресою: вул. Мельника, 18. Також підписуйтеся на сторінки у соціальних мережах.

Сайтhttps://leoland.ua/

Instagramhttps://www.instagram.com/leoland.ua/

Telegramhttps://t.me/leoland_lviv

YouTube https://www.youtube.com/@leolandtvua

Телефон — +38 067 970 08 08

1 72467214712641824