1 19670449860277Піца у Львові – смаколик, який легко може конкурувати з будь-якими популярними сніданками, навіть якщо мова йде про звичні круасани та каву. А якщо ви хочете спробувати її самостійно приготувати, а не обирати як завжди на сайті smaki-maki.com, звернуть увагу на наступні рецепти.

Найкращі рецепти швидкої піци

Коли хочеться швидкого та смачного перекусу й легкого сніданку – обирайте наступні варіанти приготування домашньої піци, з якими зможе впоратись навіть новачок на кухні.

У духовці

Для того, аби скоротити час приготування страви, радимо обрати вже готове тісто для піци, а також підготувати такі інгредієнти, як яйця, томатна паста, а також начинку у вигляді будь-яких видів м’яса та овочів.

Корж, який можна придбати у будь-якому магазині, слід викласти на деко, попередньо змащене або вкрите пергаментним папером. Після цього його слід щільно вкрити за допомогою томатної пасти, якщо ви не хочете, аби він був сухим. Потім натріть на дрібній терці сир, а після цього додайте трішки свіжої зелені.

Розбийте одне-два яйця зверху, а потім наріжте шматочками шинку або ковбасу, притрушуючи зверху.

Випікайте страву близько п’ятнадцяти хвилин за температури у 200 градусів. 

На сковорідці

У цьому випадку вам не знадобляться вже готові коржі, оскільки приготувати основу самостійно досить просто. Для цього вам знадобиться цукор, сіль, яйце, борошно, сода, а також кефір. 

Усе це замісіть між собою, роблячи так, аби тісто отримало консистенцію густої сметани. Після цього сковорідку змажте маслом та вилийте на неї основу з тіста. Вирівняйте його за допомогою лопатки. Накрийте кришкою й смажте на дрібному вогні кілька хвилин, поки воно не стане не таким вологим. 

Змажте його за допомогою соусу для піци або томатної пасти, а потім наріжте й викладіть начинку – ковбасу, м’ясо, сосиски тощо. Можна також додати трішки подрібненого та натертого сиру, а ще – свіжої зелені.

Для того, аби піца була смачнішою, додайте до неї помідори й запікайте на сковорідці п’ять-шість хвилин.

У чашці

Оберіть велику чашку, яку можна ставити у мікрохвильовку, а потім додайте у неї борошно (3 ст.л), соду, сіль та розпушувач. Додайте близько двох столових ложок молока та одну – оливкової олії. Перемішайте, введіть томатну пасту, знову перемішавши.

Зверху наріжте шматочки ковбаси та сосисок, натріть на великій терці сир. Для ароматності піцу можна попередньо приправити за допомогою італійських трав.

Готуйте близько семи хвилин у мікрохвильовці на потужності у 800 Ватт.

Доставка піци у Львові

А якщо у вас немає часу готувати поживний сніданок – просто замовте його у ресторані Смакі-Макі!

Заклад пропонує широке меню смачних, м’ясних та веганських піц, які підійдуть і дорослим, і малим, а також активно працює над поповненням свого асортименту.

Ви отримаєте страви протягом тридцяти хвилин з моменту замовлення, й матимете змогу скористатись актуальними знижками, акціями та долучитись до програми лояльності!