1 67846781264872648271Це дозволить Львівщині зробити ще один важливий крок до більш прозорого та розумного врядування, а також до зміцнення інвестиційної привабливості, що сприятиме створенню нових робочих місць з гідними зарплатами.

Львівська ОВА розпочинає співпрацю у сфері обміну даними з органами виконавчої влади у Львівській області, повідомив голова адміністрації Максим Козицький.

Відповідний Меморандум підписали 25 квітня з очільниками Головного управління ДПС у Львівській області, Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Львівського обласного центру зайнятості, Головного управління Національної поліції у Львівській області, Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, Головного управління статистики у Львівській області, Головного управління ДСНС України у Львівській області.

"Спільно наповнюватимемо та оновлюватимемо Місцевий портал відкритих даних Львівщини. Незабаром в межах нашої співпраці оприлюднимо понад 30 додаткових наборів даних. Також уже в тестовому режимі працює Портал місцевої статистики. Невдовзі усі охочі зможуть отримати з нього актуальні показники соціально-економічного розвитку громад та районів нашої області. Ця інформація буде корисною жителям області, інвесторам, нашим партнерам та донорам", - повідомив Козицький.