81777 na rivnenwini poblizu ditjachogo taboru v 520x245Обурені мешканці вулиці Лазаренка, що у Франківському районі міста через те, що не вивозиться сміття хочуть перекрити вулицю.

Про це повідомляють «Львівські».

«Ми і на гарячу лінію телефонували, і заяви писали...Там просто стає страшно жити, адже маленьке "сміттєзвалище" розкинулось в десяти метрах від будинку. Тут живе багато сімей із дітьми, за яких найстрашніше. Ми вже бачили і пацюків, і зграї мух, і, навіть, змій біля будинку, що там успішно облаштувались...А що ж далі?", - розповідає пані Люба, яка мешкає на цій вулиці, - Ми звернулись до Франківської районної ради, де сказали, що відповідь нададуть 16 червня. Скаргу мали б вже розглянути, але вже останнє число, а до нас ніхто й не думав звертатись чи щось відповідати!", - обурюється жінка.

Screenshot 2Тому мешканці оголосили, що "чекатимуть 4 дні", після чого вийдуть на протест. Пані Люба додала офіційні підписи, які зібрали мешканці всіх навколишніх будинків. Загалом підписалось більше 100 осіб.

Мешканка зауважує, що з ними ніхто не хоче співпрацювати - ніхто не пропонує рішень чи альтернатив. Додамо, що зараз сміття на цих вулицях ніхто не сортує. А контейнери з пластиком переповнені звичайними повними сміттєвими пакетами.

«Ми б і сортувати погодились, якщо б хтось розказав, показав, вивозив... Готові співпрацювати. Але для цього треба вивезти те, що зараз є і прибрати майданчик. Там дійсно стає небезпечно», - додає вона.